Boodschappen bezorgen in Almere? Dit zijn de mogelijkheden

Online boodschappen doen is zeer populair. Steeds meer  consumenten ontdekken het gemak van de online supermarkt. Het bespaart een hoop tijd, en het is erg gemakkelijk.

Je hoeft immers niet meer te sjouwen met zware tassen. Bovendien kan je de boodschappen bestellen wanneer jou dat uitkomt. De bezorger brengt het allemaal tot in de keuken.

Nu deze markt steeds serieuzer wordt, en steeds meer huishoudens er gebruik van maken, luidt de vraag: “Bij welke supermarkten in Almere kan ik online boodschappen bestellen? En welke supers bezorgen de boodschappen in Almere?” Boodschappenspot.nl zocht het uit.

Welke supermarkten bezorgen er in Almere?

Voor inwoners van Almere zijn er enorm veel opties. Inwoners kunnen bestellen bij Albert Heijn, Jumbo, PLUS, Deen en ook bij nieuwkomer Picnic. Hieronder vind je in het kort wat meer informatie over deze online supermarkten en hun bezorgdienst.

Albert Heijn
Min. bestelbedrag: €70
Bezorgkosten: vanaf €3,95
Kosten pick-up: vanaf €1,50
Albert Heijn is de marktleider op het gebied van online boodschappen doen. Je vindt hier het grootste assortiment (30.000 artikelen) en een uitstekende service zoals je dat van AH mag verwachten. Gebruik een AH actiecode voor gratis bezorging.

Jumbo
Min. bestelbedrag: €25
Bezorgkosten: vanaf €3,95
Kosten pick-up: vanaf €1,50
Bij Jumbo profiteer je van lage prijzen en scherpe acties. Er geldt bovendien een laag drempelbedrag waardoor ook kleinere bestellingen geplaatst kunnen worden.

PLUS
Min. bestelbedrag: €25
Bezorgkosten: vanaf €6,00
Kosten pick-up: vanaf €1,95
PLUS heeft ook een relatief laag minimaal bestelbedrag. Wie gebruik maakt van PLUS Express heeft de boodschappen binnen 2 uur in huis. Let op: hiervoor geldt een toeslag van €2,50. Gebruik een kortingscode van PLUS voor gratis bezorging.

Deen
Min. bestelbedrag: €40
Bezorgkosten: gratis bezorging
Kosten pick-up: gratis afhalen
Deen is een relatief kleine supermarkt, maar biedt uitstekende voorwaarden. Je betaalt hier geen bezorgkosten (bij besteding vanaf €40) en ook het afhalen van de boodschappen kost niets extra’s.

Picnic
Min. bestelbedrag: €25
Bezorgkosten: gratis bezorging
Kosten pick-up: gratis afhalen
Sinds kort is ook de 100% online supermarkt Picnic actief in Almere. bij Picnic bestel je alle boodschappen alleen met de App. Bestellingen vanaf €25 worden gratis bezorgd, en Picnic rekent geen bezorgkosten.