De deur staat open in Goede Rede

Foto: oude deur in New Orleans (Hajo Witzel)

Op zondag 24 september staan om 10:30 uur de deuren van het Oecumenisch Kerkcentrum Goede Rede wijd open voor een bijzondere viering, waar je je kunt laten inspireren en motiveren!
Op die zondagochtend gaat het anders dan anders: We beginnen samen in de kerkzaal met het zingen van liederen en het luisteren naar inspirerende woorden. Daarna gaan we uiteen om op verschillende manieren het Woord te beleven.

 

 

 

 

Ieder maakt zijn/haar eigen keuze. De invulling van de verschillende ‘workshops’ blijft nog even een verrassing, maar ook aan de kinderen wordt gedacht.

We komen daarna weer terug in de kerkzaal voor een mooi slot en vervolgens is er een ontmoeting bij de gezamenlijke lunch, en kunnen we ook kennis maken met de activiteiten die in het Oecumenisch kerkcentrum Goede Rede plaatsvinden.

Het thema waar alles in deze dienst om draait is ‘de deur’. Een deur kan wijd open staan; een uitnodiging zijn, iedereen is welkom. Maar een deur kan ook vertrouwen geven; beschermen tegen de (boze?) buitenwereld. En wat te denken van Luther die, 500 jaar geleden, de kerkdeur gebruikte om zijn stellingen onder de aandacht te brengen?

Iedereen is van harte welkom op zondag 24 september. En schroom niet om iemand uit te nodigen om
samen deze bijzondere viering te beleven.