Inclusieve kerstmarkt stichting Weet Hoe Je Leeft

Stichting Weet hoe je leeft! organiseert op 14 en 15 december een sfeervolle kerstmarkt waarbij de toegankelijkheid wordt vergroot door de samenwerkende organisaties, gemeente Almere en lokale
bedrijven.

Kerstmarkt

Sfeervol aangeklede kerstkraampjes bieden een keur aan zelf geschilderde en getimmerde kerstdecoraties van de deelnemers maar ook bijzondere kerstcadeaus van inspirerende bedrijven als handgemaakte sieraden,  woonaccessoires, kussen en schorten van spijkerstof, mozaïekwerken, feestelijk ingepakte bonbons en/of kaasjes.


Impressie 1e editie in 2014

Toegankelijkheid

Op zaterdag 15 december wordt er vanuit Stichting Weet hoe je leeft! (Buitenvaart) een pendeldienst ingezet om de bezoekers van Bij Bosshardt (Almere Buiten) de gelegenheid te geven om de kerstmarkt te bezoeken. Dit
initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Almere en de Besteltaxi.

Eten bij Sharon de Miranda

De bekende tv kok van Binnenste Buiten en, sinds kort, de chef kok van Theehuis Tante Nel, Sharon de Miranda, zorgt voor de inwendige mens, uiteraard met een knipoog naar de kerst!

Een warm welkom

Stichting Weet hoe je leeft! is gevestigd aan de Linnaeusweg 15 in Almere Buitenvaart. Parkeren kan bij of op het eigen terrein. De toegang is gratis. 

Openingstijden kerstmarkt: Vrijdag 14 december van 17.00 tot 22.00 uur en Zaterdag 15 december van 12.00 tot 20.00 uur.

Eerder kennismaken of iets delen met Weet hoe je leeft! kan natuurlijk ook; via www.weethoejeleeft.nl of via www.facebook.com/weethoejeleeft.

Deel dit bericht op social media!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin