Ouder en Kind Festival nu officieel stichting

Kees Groenestein (MzGz) en de heer Berkenbosch van TRIP notarissen met de dames van het bestuur

Het Ouder en Kind Festival is een jaarlijks terugkerend festival in Almere voor ouders en kinderen in de leeftijd van 0-14 jaar met verschillende activiteiten om samen te doen op het gebied van kunst, cultuur, sport, spel en gezondheid.

Dit festival werd de afgelopen jaren georganiseerd door Good4Good – een sociale onderneming uit Almere op geheel vrijwillige basis en met financiële ondersteuning van de gemeente Almere in de vorm van een bijdrage uit het Wijkbudget. Omdat dit festival steeds beter bezocht wordt en steeds meer organisaties de meerwaarde ervan inzien en ook graag eraan willen deelnemen, is de tijd gekomen om te professionaliseren en de organisatie van het festival naar een hoger niveau te tillen. Daarom is er een stichting opgericht, Stichting Ouder en Kind (SOK).

De oprichting van deze stichting is mogelijk gemaakt door Mooi Zo Goed Zo en Trip Notarissen. Op 11 juni 2019 is na bemiddeling van Mooi Zo Goed Zo door notaris Berkenbosch van TRIP notarissen de Stichting Ouder en Kind opgericht. Trip notarissen heeft vanuit maatschappelijke betrokkenheid de stichting kosteloos opgericht. Mooi Zo Goed Zo Almere, onderdeel van De Schoor welzijnswerk Almere, ondersteunt en bemiddelt voor verenigingen en stichtingen die bijdragen aan een leefbare stad. Mooi Zo Goed Zo helpt hen bijvoorbeeld bij het vinden van sponsoring in de vorm van materialen, middelen, mankracht of expertise.

14 juli 2019 is het weer zover! Dan gaat de derde editie van het Ouder en Kind Festival van start. Van 13:00 tot 17:00 uur is iedereen welkom op het Arnhemplein in de Stedenwijk.
Wil je ook meedoen met een activiteit of helpen met het organiseren van dit festival? Mail dan naar vesnadragojevic@good4good.nl.

Volg de stichting op Facebook: Ouder en Kind Festival Almere
Meer info over Mooi Zo Goed Zo: www.mooizogoedzo.nl
Meer info over TRIP notarissen: www.tripnotarissenalmere.nl

Deel dit bericht op social media!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin