Rover gaat in gesprek met reizigers in Flevoland

Rover is op zoek naar reizigers die regelmatig gebruik maken van het openbaar vervoer in Flevoland. De reizigersvereniging gaat graag in gesprek over hoe reizigers het OV in Flevoland ervaren en wat de verbeterpunten zijn. Hiervoor vindt zaterdagochtend 14 oktober een brainstormochtend plaats in Lelystad.

Er speelt veel op het gebied van openbaar vervoer in Flevoland. Zo wil gemeente Lelystad de bussen sneller en vaker laten rijden, wat ook betekent dat voor veel mensen de afstand naar een bushalte groter wordt. Ook bestaat de wens om het stationsgebied in Almere Centrum te verbeteren, zodat dit veiliger en aantrekkelijker wordt.

Bij dit soort ontwikkelingen is de mening van de reiziger belangrijk. Daarnaast wil Rover van de reiziger weten of er nog meer onderwerpen in Flevoland zijn die de aandacht verdienen. De gedeputeerde van Flevoland, dhr Meijer, zal deze ochtend aanwezig zijn samen met een aantal vertegenwoordigers van Rover en het reizigersoverleg Rocov.

De brainstormochtend vindt plaats van 11:00 tot 13:00 uur in Grand Café de Vier Engelen aan de Zilverparkkade 130 te Lelystad.
Aanmelden kan via www.rover.nl.