Kick-off Own the Spot Skatepark tour

Foto: Jasper Pluim

Skatepark tour Own the Spot gaat weer van start: een tour langs de Flevolandse skateparken voor skateboarders, inliners, BMX’ers en steppers. Het eerste event staat gepland op zondag 30 juni in Lelystad (Zilverpark). De tour vindt plaats in de periode juli – september 2019.

Lees meer

Mega FitCamp voor Het Vergeten Kind

FitCamp Almere biedt wekelijks op woensdagochtend een heerlijk buitensport moment. Op zaterdag 20 april slaan meerdere trainers hun handen inéén en organiseren we een MEGA FitCamp voor iedereen vanaf 16 jaar. De totale opbrengst gaat naar een bijzonder mooi doel: Stichting Het Vergeten Kind. Minimaal twee professionele trainers zullen je een fantastische sportieve ervaring geven. Onze fantastische VW (BOOT)CAMPER zal aanwezig zijn met muziek, sportdrank en herstelshake.

Lees meer

Columbusschool en Caleidoscoop genomineerd

De gemeente Den Haag zal dit jaar samen met de sportopleidingen van de Haagse Hogeschool en ROC Mondriaan optreden als gastvrouw bij de verkiezing van ‘Sportiefste Basisschool van Nederland 2019’ en de eerste verkiezing van de ‘Sportiefste SBO-School van Nederland’. De gemeente Den Haag is als sportieve stad erg enthousiast om samen met de sportopleidingen haar medewerking aan dit prachtige evenement te verlenen. Lees meer

1 2 3