Studenten Windesheim Flevoland voor een groen(er) Almere

Was jij er bij? Afgelopen vrijdag 19 mei stond er een prachtig fotowerk op het Stadhuisplein, waar je een kijkje kon nemen door de bril van Aeres Hogeschool Almere studenten. Dit fotowerk is voortgekomen uit een Free Publicity opdracht voor een Comakership van studenten Communicatie van Windesheim Flevoland in opdracht van Aeres Hogeschool Almere.
Een leefomgeving met veel groen draagt bij aan je welzijn en je gezondheid. Maar hoe moet dit groen in je omgeving er dan uit zien? En heeft gezondheid ook niet met voeding te maken? Welke voeding is dan goed? En waar komt deze voeding dan vandaan?

Dit zijn thema’s die terug te zien waren op het fotowerk. Het fotowerk bestond uit 4 foto’s van bekende plekken in Almere, die omgetoverd waren tot een groene en gezonde leefomgeving. Hiermee wilde Aeres Hogeschool Almere laten zien waar haar studenten zich dagelijks mee bezig houden, namelijk het nadenken over een groene en gezonde leefomgeving.

De studenten deelden plantenzaadjes en bloemen uit aan voorbijgangers, die vrolijk verrast waren. Ook was er een winactie voor 2x kaarten voor GROW festival, waar volop aan is mee gedaan.

Aeres Hogeschool Almere

Aeres Hogeschool Almere is een groene kennisinstelling die haar studenten opleidt rondom de thema’s natuur, leefbaarheid, voorziening van voedsel, water en energie. Opleidingen zoals Biologie, voeding en gezondheid, European Food Business, Sustainable Business, Geo media & design en Toegepaste Biologie vallen onder het unieke opleidingsaanbod.