Vrijwilligers gezocht voor de grote December VLA Supermarktactie

Zoals elk jaar houdt Voedsel Loket Almere vlak voor de feestdagen weer een grote supermarktactie om levensmiddelen in te zamelen voor de VLA supermarkt. Dat kan alleen als er voldoende vrijwilligers zijn. Help je mee?

Er worden nog mensen gezocht voor de locaties:

Vrijdag 7 en zaterdag 8 december: AH supermarkten in Buiten , Markenpoort Haven, Muziekwijk Stad-west, Parkwijk en Waterwijk. Jumbo Jaagmeent.

Vrijdag 15 en zaterdag 16 december: Deen Brink, Deen Tussen de Vaarten, Dirk van den Broek Stad en Vomar Literatuurwijk.

Check hier het volledige overzicht en geef je op.

Kijk waar VLA nog hulp nodig heeft en geef je op. Er zit vást wel een supermarkt in de buurt bij.
Het kost maar een paar uurtjes, en je doet er iets goeds mee.

Het Voedsel Loket Almere zet zich in voor gezinnen die in de financiële problemen zitten. Dat doen ze niet alleen met de kerst maar het hele jaar door. Klanten van VLA kunnen voor gratis boodschappen terecht in de VLA supermarkt, maar die boodschappen moeten natuurlijk wel ergens vandaan komen. Daarom organiseren ze regelmatig supermarktacties waarbij ze artikelen inzamelen.

Ze helpen de klanten niet alleen met boodschappen, maar zorgen er ook voor dat ze de juiste hulp krijgen om hun financiën weer op orde te krijgen. VLA’s hulp is dus altijd tijdelijk, maar wel heel effectief. De meeste mensen die geholpen worden, kunnen na een half jaar weer zelfstandig verder.

Deel dit bericht op social media!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin